top of page

Coachens Återkomst - Hur vinner vi över mörka krafter i vardagen?

Uppdaterat: 9 dec. 2020

Coachen Benny Törnqvist strÄlar positivitet och nÀr han nÀmnde att han hade lite inspiration att dela med oss nu att hösten Àr ett faktum kunde vi bara sÀga ja!


VÀsterÄs/ Sala 2020-09-28

Vi vet alla att vissa dagar fÄr vi kÀmpa och möter motstÄnd bÄde frÄn inuti oss sjÀlva och frÄn vÄr omvÀrld. Det Àr nog tyvÀrr den bistra sanningen.

Men det viktiga Àr hur vi försöker bemöta det och hur vi kommer över det.


HÀr kommer nÄgra punkter för oss alla att jobba med



· Det vi gör ska göras utav glÀdje, det Àr inte pÄ grund av andras Äsikter eller pÄtryckningar.


· Titta inte bakĂ„t, utan vi cyklar och tar livet framĂ„t. Det Ă€r kanske inte alltid spikrakt, men framĂ„t Ă€r dit vi ska! MĂ„let kan vara 30 mil bort, 15 minuter bort eller bara sĂ„ enkelt som att vi ska komma ut och röra pĂ„ oss och mĂ„ bra. En mil Ă€r en mil – oavsett tid.

· Det bÀsta Àr att göra nÄgot och göra det rÀtt. NÀst bÀst Àr att göra nÄgot och göra fel. Det sÀmsta Àr att inte göra nÄgot alls. SÄ det sammanfattar vi enklast. Gör nÄgot!

· Stötta varandra! NĂ„gra saker som Ă€r enkelt att göra Ă€r följande: Gilla eller kommentera ett inlĂ€gg nĂ„gon annan lĂ€gger ut pĂ„ sociala medier och peppa varandra med positiva ord som bekrĂ€ftar och ger bekrĂ€ftelse att vi Ă€r pĂ„ vĂ€g framĂ„t. Exempel pĂ„ ord eller uttryck som stĂ€rker: ”Bra jobbat”, ”HĂ€rligt”, ”Super” ”eller Fantastiskt”. (Följ gĂ€rna XLBikings Instagram med. Red.Anm.)


· Din instÀllning pÄverkar ditt resultat. TyvÀrr Àr det den tuffa sanningen, men det betyder ocksÄ att vi Àger frÄgan sjÀlva.


 

Tusen tack Benny! Det Àr kul att vÄr XLBiking Community fÄr ta del av din erfarenhet och kunskap - och inte minst din positiva instÀllning! kom gÀrna tillbaka!

"Din instÀllning pÄverkar ditt resultat. TyvÀrr Àr det den tuffa sanningen, men det betyder ocksÄ att vi Àger frÄgan sjÀlva."

 


0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla

Pedal harder

bottom of page