top of page

2019 Àr hÀr - och det börjar bra!

Uppdaterat: 16 apr. 2019

Gott Nytt År! Frasen har hörts tusentals gĂ„nger och finns nu i vĂ„ra hjĂ€rnor - lĂ„t oss dra nytta av den! (Psst: Med koden XLBIKING fĂ„r lĂ€sarna -25% pĂ„ Sigrs Jackor under Januari! En hĂ€lsning frĂ„n sigr.cc)



Att cykla Àr mer en endast förbrÀnna Julens extra kaloriintaget, mer Àn statistiken frÄn Strava, och betydligt mer Àn att överanstrÀnga sig trampandes pÄ en metall eller kolfiber konstruktion. För vissa handlar det om prestation, för andra en rolig fÀrdmedel frÄn A till B, nÄgra anvÀnder cykeln som trÀning och Ästadkommer fantastiska resultat med den. Vi cyklar för livet!

Vad det Àn betyder för just dig, fortsÀtt att cykla! Det blir bra för oss alla!


Den fossila industrins tid verkar har gjort sitt. MÀnskligheten vill framÄt med alternativa drivmedel, miljövÀnligare lösningar och dessutom billigare för samhÀllet. I en tid av förÀndringar cykeln bestÄr! Den borde bli nÄgon slags symbol, kanske en protest mot skadliga hÀlsovanor och den globala exploatering av lÀndernas resurser!

En sak Ă€r sĂ€ker, cykeln kommer att finnas kvar ett bra tag! För oss som kanske Ă€r mindre revolutionĂ€ra ger cykeln en frihetskĂ€nsla! Den stĂ€rker vĂ„r sjĂ€lvkĂ€nsla och sjĂ€lvförtroende, eller sĂ„ plĂ„gar den oss tills vi gör en ordentlig "bikefit" och anpassar den efter vĂ„ra finurliga kroppar! Återkommer med en artikel om detta! Hur som helst, cykeln mĂ„ste upplevas!

Bikepacking? Klunga? Pendla? Solo? Weekend Warrior?



Gruscykeln eller Gravelbike har öppnat oĂ€ndliga möjligheter för de som vill uppleva de mesta pĂ„ tvĂ„ hjul utan att behöva flera cyklar, en till varje uppdrag. Med en sĂ„dant kan du cykla i klubbens klunga pĂ„ Lördag, sĂ€nka dĂ€cktricket och packa ramvĂ€skan till en microĂ€ventyr pĂ„ Söndag, och ta bort leran för att pendla till jobbet resten av veckan! Men, ack, mĂ„ste man ha en gravelbike? Nej du! Man mĂ„ste ingenting, man fĂ„r cykla pĂ„ vad man kĂ€nner sig bekvĂ€mast med - det ska vara kul för dig och ge dig nĂ„got i gengĂ€ld. HĂ€r Ă€r det viktigt att testa, uppleva, och inte enbart falla för kloka marknadsförings argument som borrar hĂ„l i plĂ„nboken! Undersök pĂ„ nĂ€tet för all del! Men, ge dig tid för att besöka nĂ„gra riktiga cykelaffĂ€rer och prata med personalen - och framför allt för att se cyklarna "live". Ditt sociala liv tackar! Gott Nytt År

Ja, det blir det om du vÄgar ta energin frÄn denna hÀlsning och omvandla den till gÀrningar - dina gÀrningar! I 2019 take action! Cykla efter dina drömmar och önskemÄl, anvÀnd tillgÀngliga resurser för att samla in flera sÄdana! VÄga nÄgot nytt, testa, utforska, res dig! Du Àr vÀrt varenda stund av det nya Äret! HÀr fÄr du lite pepp frÄn oss och frÄn ett gÀng frÄn UmeÄ som har vÄgat och tagit vÀrlden med hÀpnad: svenska klÀdmÀrket "SIGR".


Ut och njut!


Vi ses pÄ nÄgon grusvÀg eller cykelvÀg nÄgonstans !


- XL Biking.



0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla
bottom of page