top of page

LÀttare att köpa MTB Cyklar

Unikt samarbete! Velospeed erbjuder 40% rabatt pÄ utvalda Giant Cyklar till alla XLbikings följare pÄ Instagram! GÀller vid köp i butiken, först till kvarn och sÄ lÀnge lagret rÀcker. BegrÀnsade antal.


VÄSTERÅS 2020-01-30

Vi Àr oerhört glada att Velospeed hÀnger med i utvecklingen av cykelvÀrlden och förstÄr att cyklister kommer i alla storlekar! De hjÀlper oss förverkliga vÄr löfte till vÄra lÀsare och följare pÄ sociala medier, att XL Biking jobbarför att pÄverka cykelvÀrlden positivt i vad det gÀller överviktiga personer och cyklister!


"Jag cyklar för att behÄlla hÀlsan. Jag har ingen

drömvikt eller liknande som mÄl"

SÀger Ernest Gagnon, en av XL Bikings frÀmsta

inspirationskÀllor. Gagnon tÀvlar i Cyclocross och

fÄr stöd av sina kompisar och samarbetspartner!



UTVALDA GIANT CYKLAR


Mountain Bikes lÀmpar sig utmÀrkt bÄde för överviktiga som ska börja att cykla pÄ allvar och för erfarna cyklister som kör t.ex. Cykelvasan! Hjulen pÄ en MTB har ofta flera ekrar Àn dem pÄ landsvÀgscyklar och minskar sannolikheten av eventuella problem.

MTB vÀxlar hjÀlper till ordentligt i backarna och underlÀttar för oss större mÀnniskor. Att cyklarna har dÀmpare fram (vissa Àven bak) betyder att ojÀmnheter och vibrationer som ofta plÄgar överviktiga (vi bÀr mer vikt pÄ styret) slukas av cykeln och inte av vÄra leder! Man sitter i en mer upprÀtt sportig position pÄ en MTB vilken skonar ryggen och nacken och hjÀlper till med trafiksÀkerheten. Med MTBs cyklar man Äret runt, i ur och skur, pÄ alla underlag! Det finns rejÀla dubbdÀck till MTBs som gör att man kan cykla fint Àven pÄ frusna sjöar - om man vÄgar (och har med sÀndare och flyttvÀst!)


From vÀnster topp till höger botten: Giant Trance, Giant Liv (dam), Giant Anthem, och Giant Talon. Det gÄr att kika pÄ dem i mer detalj pÄ Velospeeds hemsida. 40% rabatten gÀller dock endast vid köp i butiken - visa gÀrna att du följer XL biking pÄ sociala medier!

TROTSA VÄDRET

Passa pÄ och utnyttja detta erbjudande och var

redo för ett helt Är av cykling och bÀttre hÀlsa!

BerÀtta gÀrna om det hÀr för dina vÀnner, dela

pÄ sociala medier och lÄt oss peppa och

uppmuntra andra och varandra!

Tack för att du finns, följer oss, lÀser, delar,

stödjer och cyklar - förstÄs!

Cheers! Ride with pride! Ebbe Silva - XL Biking.








0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla
bottom of page